Tepekent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Telefon : 0212 859 1268
Belgegeçer : OKUL MÜDÜR TELEFON 533 022 38 17
WEB https://tepekental.meb.k12.tr
Adres : TÜRKOBA MAH. KOOPERATİFLER CAD. TEPEKENT BORSA ISTANBUL ANADOLU LISESI NO 36 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
VİZYON : Tepekent Anadolu Lisesi olarak; 1. Öğrencilerimeze öğrenmeyi öğretmek. 2. Bütün çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak. 3. Öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şeklide çalışmak. 4. Ülkemizin bütün fertlerine ve öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup onları koruyup gözetmek. 5.Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmak.
MİSYON : Tepekent Anadolu Lisesi olarak; 1. Öğrencilerimeze öğrenmeyi öğretmek. 2. Bütün çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak. 3. Öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şeklide çalışmak. 4. Ülkemizin bütün fertlerine ve öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup onları koruyup gözetmek. 5.Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : 09 00 16:05
Yabancı Dil : İNGİLİZCE VE ALMANCA
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : NOT: OKULUMUZA ULAŞIM Kendi araçlarını kullanacaklar için; Okulumuz, Büyükçekmece - Kumburgaz E5 Karayolu üzerinde yer alan Güzelce sapağından sağ tarafa, fıratpen fabrikasına doğru çıkıldıktan sonra, Kiptaş konutlarının bitiminde yol üzerinde bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarını kullanacaklar için; 1 - Yenibosnadan kalkan Tepekent otobüsleri ( Mavi otobüsler ) 2 - Büyükçekmece Kaymakamlık binası önünden kalkan minibüsler Okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Türkoba Mahallesi, Kooperatifler Caddesi, Kiptaş Konutları Yanı No:26 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMCE 5 KM
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : OKULUMUZ YEREL YERLEŞTİRMEYE GÖRE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :